Justin Bieber Quiz: How Well Do You Know Your Favorite Pop Star?

At your Justin Bieber themed party , give this quiz to all of your friends.

The guest with the most correct answers can win a prize.

How much do you know about Justin Bieber?

1. What is Justin’s Mom’s name?

a. Justin Bieber’s mom is Pamela MacIntire.

b. Justin Bieber’s mom is Patricia Martin.

c. Justin Bieber’s mom is Pattie Mallette.

d. Justin Bieber’s mom is Julie Bieber.

2. What are Justin’s favorite colors?

a. Justin’s favorite colors are black and orange.

b. Justin’s favorite colors are blue and purple.

c. Justin’s favorite colors are purple and green.

d. Justin doesn’t have any favorite colors.

3. Which language, besides English, does Justin speak fluently?

a. Justin speaks fluent Spanish.

b. Justin speaks fluent French.

c. Justin speaks fluent Russian.

d. Justin knows American Sign Language.

4. What is Justin’s favorite cereal?

a. Justin’s favorite cereal is Captain Crunch (regular)

b. Justin’s favorite cereal is Captain Crunch (peanut butter)

c. Justin’s favorite cereal is Captain Crunch (with Crunch Berries)

d. Justin Bieber doesn’t eat boxed cereal. He only eats oatmeal for breakfast.

5. Who signed Justin for his first recording contract?

a. Justin signed with Usher

b. Justin signed with Beyonce

c. Justin signed with Justin Timberlake

d. Justin signed with Randy Jackson

6. What is Justin’s favorite candy?

a. Justin’s favorite candy is Twix.

b. Justin’s favorite candy is Sour Gummy Bears.

c. Justin’s favorite candy is Sour Patch Kids.

d. Justin Bieber doesn’t like candy.

7. Justin’s full name is:

a. Justin Allen Bieber

b. Justin Drew Bieber

c. Justin Alexander Bieber

d. Justin Edward Bieber

8. When is Justin’s birthday?

a. Justin’s birthday is January 1.

b. Justin’s birthday is March 1.

c. Justin’s birthday is April 22.

d. Justin’s birthday is November 15.

9. What was the name of Justin Bieber’s first album?

a. Justin’s first album was One Time.

b. Justin’s first album was One Less Lonely Girl.

c. Justin’s first album was One Life.

d. Justin’s first album was Once Upon a Time.

10. How much did someone pay for Justin’s hair on Ebay?

a. Justin’s hair sold for $40,000.

b. Justin’s hair sold for $10,000.

c. Justin’s hair sold for $3,000.

d. Justin Bieber would never sell his hair.

11. What drive-through/fast food restaurant is Justin a fan of?

a. Justin is a fan of McDonald’s.

b. Justin is a fan of Starbuck’s.

c. Justin is a fan of Tim Horton’s.

d. Justin Bieber never eats fast food or goes through drive throughs.

12. Where was Justin Bieber born?

a. Justin was born in Columbus, Ohio

b. Justin was born in Melbourne, Australia.

c. Justin was born in Ontario, Canada.

d. No one knows where Justin Bieber was born.

13. How old is Justin?

a. Justin Bieber is 15 years old.

b. Justin Bieber is 17 years old.

c. Justin Bieber is 14 years old.

d. Justin Bieber is 16 years old.

14. On what website did Justin first get discovered?

a. Justin was discovered on Facebook.

b. Justin was discovered on MySpace.

c. Justin was discovered on Twitter.

d. Justin was discovered on Utube .

15. What was Justin Bieber’s first film?

a. Justin’s first film was Never Say Never.

b. Justin’s first film was Always Say It Again.

c. Justin’s first film was One Love.

d. Justin Bieber has never been in a film.

Answers: 1. C 2. B 3. B 4. C 5. A 6. C 7. B 8. B 9. A 10. A 11. B 12. C 13. B 14. D 15. A

Number of Questions Correct ___________/15

For a complete Justin Bieber Themed Party Guide, go to http://www.squidoo.com/justin-bieber-themed-slumber-party